Remove this ad

avatar

Posts: 55 Member Since: 09/10/16

Lead

Apr 19 17 8:29 AM

Tags : :

/watch?v=i8IBROdzbtk

I can't link the url, it always results in a messy link, dont know why :\

All credits are in youtube description
Quote    Reply   
Remove this ad
Remove this ad
avatar

Northbert

Posts: 53 Member Since:09/15/16

#2 [url]

Apr 21 17 4:59 AM

It seems I am also not able to post the link to your video. Also my edit-box for replys seems to be fucked up a bit. I am only to reply in "Quick-Reply-Mode"...

So here is a random other youtube-url, to see what happens:

Quote    Reply   
avatar

.

Posts: 55 Member Since:09/10/16

#3 [url]

Apr 21 17 6:54 AM

Thx Northbert. How did you get around the problem? i tryed everything, embed, html, quick reply....it always make a mess, leaving the post like: " [url=] "

The second video is perfect, this forum is trolling me :D

Quote    Reply   
avatar

thepaulstalserviceforums

Posts: 902 Member Since:07/04/13

#5 [url]

May 1 17 2:24 PM

@ Sleeping Apples-  You have to hit the "Reply" button..  The normal "non reply" option for whatever reason doesn't support images, video whatever other tags you want.

So, when you hit "Reply" you get a menu.. One of the icons if for posting Images (looks like a sun with mountains) the other is for video (looks like a music icon with a film strip behind it).

Click on the film strip/music icon, and it will ask for URL and then it's really easy.

I had trouble with it for a while as well, even though I set the forum up :)

Quote    Reply   
avatar

.

Posts: 55 Member Since:09/10/16

#7 [url]

May 2 17 4:49 AM

 it works, this gave me hard time :) thx!


 

Quote    Reply   
Remove this ad
Add Reply

Quick Reply

bbcode help